Crafted by TSCB

Crafted by TSCB

Fremstilling af inventar på et højt fagligt niveau

Om Crafted by TSCB

Mit navn er Christian Bjerregaard. Jeg ejer og driver Crafted by TSCB, som er en del af Tømrer- og snedkerfirmaet Christian Bjerregaard ApS.

Firmaet har eksisteret siden 2003. For nogle år siden valgte jeg i samarbejde med designer Johan Joensen at udvide virksomhedens forretningsområde med fremstilling af inventar med fokus på snedkerkøkkener.

Lige som den øvrige del af firmaet bygger vores fremstilling af inventar på et højt fagligt niveau kombineret med stærk holdning til design og formgivning. Vores designs er inspireret af det unikke og nordiske, som der jo er lang tradition for i Danmark.

I Crafted by TSCB og Tømrer- og snedkerfirma Christian Bjerregaard ApS betyder faglighed og resultat alt. Jeg lægger vægt på, at medarbejdere er faglærte og fortsat medvirker til at opretholde en tradition for udvikling af nye kompetencer. Ligeledes betyder trivsel og ordnede forhold meget for virksomheden.

“Det nære” har også betydning for mig. Derfor bestræber vi os hele tiden på at benytte lokal arbejdskraft og om muligt skaffe lokale materialer eller samarbejdspartnere, der har samme værdigrundlag som os.

Med investering i nye maskiner, optimering af vores lokaler og genanvendelse af spild prøver vi at bidrage så meget som muligt til en grøn udvikling.

Det er vigtigt for mig, at alle de projekter vi laver bliver gennemført på en god og anstændig måde, der ender med at både kunden og vi er glade og stolte af det leverede produkt.

Christian Bjerregaard
Snedker / indehaver

Fremvisning af vores udvalg af snedkerkøkkener


Ethvert køkkenprojekt starter med et besøg i vores showroom. Her får du en personlig rundvisning i showroomet, hvor du kan se et udvalg af snedkerkøkkener og blive inspireret til, hvordan dit drømmekøkken kan se ud.

Processen for produktion af snedkermøbel

Herunder kan du se et udsnit af de snedkerkøkkener, vi har leveret.
Du er meget velkommen til at komme forbi vores showroom og snedkeri i Lynge og blive inspireret.

Fremvisning af vores udvalg af snedkermøbel


Ethvert køkkenprojekt starter med et besøg i vores showroom.

Her får du en personlig rundvisning i showroomet, hvor du kan se et udvalg af snedkermøbel og blive inspireret til, hvordan dit drømmekøkken kan se ud.

Faglærte snedkere og nye maskiner


I vores snedkeri vil du møde snedkere, som har stor passion for de gamle traditioner og håndværk. Du vil også kunne se vores nye højteknologiske maskiner, som hjælper os i konstruktionen af vores snedkerkøkkener.

Faglærte snedkere og nye maskiner


I vores snedkeri vil du møde snedkere, som har stor passion for de gamle traditioner og håndværk. Du vil også kunne se vores nye højteknologiske maskiner, som hjælper os i konstruktionen af vores snedkermøbeler.

Rådgivning, sparring og præsentation


Over en kop kaffe inspirerer vi dig omkring design, farver og valg af materialer, med udgangspunkt i dit hjem og hvilke behov du har i forhold til et funktionelt snedkerkøkken, som gør din hverdag nemmere.

Rådgivning, sparring og præsentation


Over en kop kaffe inspirerer vi dig omkring design, farver og valg af materialer, med udgangspunkt i dit hjem og hvilke behov du har i forhold til et funktionelt snedkermøbel, som gør din hverdag nemmere.

Udarbejdelse af oplæg til snedkerkøkken


Ud fra dine ønsker og behov, udarbejder vi et forslag til, hvordan det nye snedkerkøkken kan se ud - vi rammer ofte de ønsker, vores kunder har.

Udarbejdelse af oplæg til snedkermøbel


Ud fra dine ønsker og behov, udarbejder vi et forslag til, hvordan det nye snedkermøbel kan se ud - vi rammer ofte de ønsker, vores kunder har.