Om Crafted by TSCB - Medarbejder

CRAFTED BY TSCB

VI HAR EN PASSION FOR
SNEDKERHÅNDVÆRK OG DESIGN

Crafted by TSCB er en del af Tømrer- og snedkerfirma Christian Bjerregaard. Her producerer vi snedkerkøkkener, badeværelsesmøbler, garderobeløsninger og inventar til boligen.

I 2018 indviede vi vores nye showroom og snedkerværksted i Lynge. Her er det en fornøjelse at kunne præsentere vores lækre snedkerkøkkener, garderober, badeværelsesmøblere m.m. i vores showroom - og vise vores kunder rundt i vores moderne snedkeri.

Christian Bjerregaard er uddannet tømrer og snedkermester. Han har en passion for træ og sætter en ære i at finde de lækreste materialer og maskiner til bearbejdning af træet. Han går ikke på kompromis med snedkerarbejdet og den sidste finish.

Bag vores snedkerløsninger har vi et stærkt designteam, som ud fra vores kunders drømme og ønsker, inspirerer og yder kvalificeret vejledning til at finde de bedste design- og snedkerløsninger, lige fra valg af materialer og farver til et samlet udtryk, hvad enten det drejer sig om et snedkerkøkken, garderobeskabe, badeværelsesmøbler eller bogreoler. Mange kunder starter med at få et snedkerkøkken og ender med at have snedkermøbler i alle rum.

Johan Joensen er uddannet møbeldesigner og har over 20 års erfaring fra køkkenbranchen. Med udgangspunkt i spændingsfeltet mellem funktion, form og konstruktion guider han kunden igennem designfasen og valg af materialer samt sørger for at kundens ønsker og behov bliver lyttet til. Johan får til daglig assistance af Nikita og Peter, som også er uddannet møbeldesignere. 

Vi har igennem de seneste år investeret i nye maskiner, således at vi kan levere de bedste faglige resultater med brug af høj teknologi og med respekt for et traditionsrigt snedkerhåndværk. Denne del varetages af 15 mand fordelt på dygtige faglærte snedkere bistået af flittige lærlinge og arbejdsfolk, der er med til at skabe en god og effektiv produktion.

Vi lægger stor vægt på, at vi bevarer de faglige traditioner for snedkerhåndværket, men har også hele tiden øje for at være i front med den nyeste teknologi, for at sikre en effektiv og nøjagtig produktion med sans for detaljen.

Materialerne vi bruger er altid af bedste kvalitet. Vores massive egetræ kommer fra Gribskov. Det er opskåret og tørret på et savværk på Midtsjælland.

Kvalitetskontrol er meget vigtig for os. Derfor samler vi vores snedkerløsninger inden vi sender dem ud af døren.

Levering og montering foregår med vores egne varebiler og det er vores egne faglærte bygningssnedkere, der står for monteringen.

Vi glæder os til at se jer i vores showroom og give en rundtur i snedkeriet.

Kontakt os eller book en tid.

snedkeren-køkkendesigneren

Christian Bjerregaard (tv) og Johan Joensen (th)


PROCES FOR PRODUKTION AF SNEDKERMØBEL


Vi er med hele vejen. Det gælder fra designfasen til produktionen, levering og montage.

Produktionen foregår i vores eget snedkeri. Vores produkter leveres nænsomt i vores egen lastvogn og monteringen står vores snedkerer og tømrer for.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

FREMVISNING AF VORES UDVALG AF SNEDKERMØBLER


Ethvert projekt starter med et besøg i vores showroom.

Her får du en personlig rundvisning i showroomet, hvor du kan se et udvalg af snedkermøbel og blive inspireret til, hvordan dit snedkermøbel kan se ud.

Showroom
Faglærte snedkerer

FAGLÆRTE SNEDKERE OG MODERNE SNEDKERMASKINER


I vores snedkeri vil du møde snedkere, som har stor passion for de gamle traditioner og håndværk. Du vil også kunne se vores nye højteknologiske maskiner, som hjælper os i konstruktionen af vores snedkermøbler.

RÅDGIVNING, SPARRING OG PRÆSENTATION


Over en kop kaffe inspirerer vi dig omkring design, farver og valg af materialer, med udgangspunkt i dit hjem og hvilke behov du har i forhold til et funktionelt snedkermøbel, som gør din hverdag nemmere.

Design og materialer
Design af snedkerkøkken

UDARBEJDELSE AF OPLÆG TIL SNEDKERKØKKEN


Ud fra dine ønsker og behov, udarbejder vi et forslag til, hvordan det nye snedkermøbel kan se ud - vi rammer ofte de ønsker, vores kunder har.