Fortrydelses- og reklamationsret

Du har 14 dage til at meddele forretningen, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.

Varer der returneres må ikke være brugte eller beskadigede, og skal returneres i original emballage, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage, gerne skrevet på en kopi af faktura. (tjek fortrydelsesformular)

Yderligere bedes du oplyse dit registreringsnummer og kontonummer, så vil beløbet blive tilbageført dertil hurtigst muligt.