Skip links

OM OS

Lavet med kærlighed, omtanke, omhyggelighed og lækre materialer.
Vores mål er at kunne fremstille og levere brugskunst og inventar med et højt niveau af faglighed, håndværksmæssige traditioner og lækkert dansk/nordisk design.

crafted-tscb.dk er stedet, hvor I kan finde inspiration til jeres næste projekt og stedet, hvor vi kan vise nogle af de lækre ting. vi fremstiller. Crafted by TSCB er en del af Tømrer- og snedkerfirma Christian Bjerregaard ApS der blev stiftet i 2003. Firmaet er drevet af Christian Bjerregaard, der altid er blevet suppleret af forskellige faglærte håndværkere. Vi har altid lagt vægt på det faglige og den gode sparring med kunderne. Faglighed og omhyggelighed er og har altid været kerneydelsen.

Med investeringer i nye maskiner og ansættelse af Johan Joensen i 2016 er grundlaget blevet skabt for at kunne designe og fremstille lækkert inventar og brugskunst. Ligeledes er der blever hyret fast mandskab ind til at arbejde på værkstedet. Vores mål med crafted by TSCB er at kunne fremstille og levere inventar med et højt niveau af faglighed, håndværksmæssige traditioner og lækkert dansk/nordisk design.

Kontakt

Crafted by TSCB

Adresse

SOLVANG 23A
3450 ALLERØD

Telefon

2280 4133

Email

info@crafted-tscb.dk

Send os en besked


Return to top of page