Skip links

Om os

Crafted by TSCB er en del af Tømrer- og snedkerfirma Christian Bjerregaard ApS, der blev stiftet i 2003.

Firmaet er drevet af Christian Bjerregaard, der altid er blevet suppleret af forskellige faglærte håndværkere. Vi har altid lagt vægt på den faglige ekspertise og den gode sparring med kunderne. Faglighed og omhyggelighed er og har altid været kerneydelsen.

Crafted by TSCB

Med investeringer i nye maskiner og ansættelse af Johan Joensen i 2016 er grundlaget blevet skabt for at kunne designe og fremstille lækre snedkerkøkkener og inventar. Ligeledes er der ansat dygtige snedkere til produktionen i snedkeriet.

Vores mål med Crafted by TSCB er at kunne fremstille og levere snedkerkøkkener og inventar med et højt niveau af faglighed, håndværksmæssige traditioner og lækkert dansk/nordisk design. Oktober 2019 blev værkstedet i Allerød udskiftet med større lokaler i Lynge. Her er 950 m2 produktion og 200 m2 kontor og administration. Lokalerne er istandsat og optimeret til vores behov med bl.a. showroom og optimal opstilling af produktionsapparater.

Det er med stor glæde, at vi er flyttet til Lynge, der har en optimal placering i forhold til de lokale medarbejdere, og vores kunder fra København og Nordsjælland. Området har tidligere været kendt for møbelproduktion og de nyistandsatte lokaler er oprindeligt opført til dør- og inventarfabrik.

Crafted by TSCB skaber snedkerkøkkener med deres helt eget udtryk. I virksomheden producerer de håndbyggede og individuelt tilpassede køkkener, hvor design og håndværk er helt i top. “Vi designer og producere snedkerkøkkener, der er tilpasset kundens ønsker, behov og de rum, de skal stå i.

Vi opererer ikke med faste bredder og størrelser, så vi kan skabe fleksible løsninger både i forhold til design og pladsoptimering,” fortæller Christian Bjerregaard, der er indehaver af Crafted by TSCB. Vi lægger vægt på social ansvarlig og har stor fokus på brug og genbrug af lokale materialer.

Hos Crafted by TSCB arbejder de i princippet med alle slags materialer, men de benytter typisk træsorter, som de kan skaffe hjem til opgaverne. Men ellers kan de skabe snedkerkøkkener i materialer, der er efterspurgt, som for eksempel røget eg, linoleum, diverse laminater, valchromat osv.

Lokale materialer
Crafted by TSCB har et tæt samarbejde med Hvalsøe Savværk, som leverer dansk egetræ i den bedste kvalitet.

Følger køkkenet hele vejen
Når man gerne vil have hjælp fra Crafted by TSCB til sit nye køkken, kan man komme forbi showroomet og værkstedet i Lynge med sine idéer til indretningen af det nye køkken. Ud fra kundens ønsker og behov, udarbejder Johan et forslag til, hvordan det nye køkken eventuelt kan se ud. ”Vi rammer ofte de ønsker, vores kunder har. Efter vi er blevet enige om designet, sættes snedkerkøkkenet i produktion. Vi har flere gange haft held med at invitere kunderne med ind på værkstedet undervejs i processen. Som for eksempel når vi har med røget eg at gøre. Her kan de selv se, hvilke planker, deres køkken bliver lavet af. Det giver kunderne et godt indblik i processen og en fornemmelse af, de selv har været inde over udvælgelsen af materialer. Når køkkenet er færdigt, bliver det bliver samlet og opstillet på værkstedet, så vi kan minimere de fejl, der eventuelt kan opstå. Det er en fantastisk kvalitetssikring,” fortæller Johan. Når køkkenet skal monteres, er det Crafted by TSCB’s egne montører, der sørger for det, og de følger køkkenet hele vejen igennem, så de ved, at alt er foregået ordentligt. ”At vi følger køkkenet betyder også, at vi både efter 6 og 12 måneder kommer ud og tjekker, om alting er, som det skal være. Det servicebesøg er med i prisen og er noget, vores kunder sætter stor pris på,” understreger Johan.

Arbejdet bunder i erfaringer
Alt det, Crafted by TSCB gør omkring deres køkkener, bunder i de mange erfaringer, både Christian og Johan har på området. ”Vi ønsker ganske enkelt at kunne levere noget, der rent kvalitetsmæssigt er bedre end de fleste andre køkkener, og at kunderne får en god oplevelse med deres køkken,” siger Christian. Det kan man forsikre sig om ved at besøge deres nye værksted med større kapacitet og nye maskiner i Smedevangen 8, 3540 Lynge, hvor deres showroom også ligger.

Return to top of page